Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 1, 2021

- Det vi måler, kan vi påvirke, siger Mette Due Andersen, divisionsdirektør i Danæg. Virksomheden har en ambition om at blive mere bæredygtig år for år, og leder derfor efter mål for bæredygtighed.

Hun deltager sammen med kvalitetschef Lars H. Thomsen fra Danæg i denne podcast-episode af Sydjysk Verdensklasse,...


Jun 8, 2021

Omstillingen til en digital virkelighed og en grøn forretningsmodel kræver den rette arbejdskraft. Kan vi tiltrække og sikre den arbejdskraft til den sydlige del af Danmark? Det var udgangspunktet for en paneldebat.

- Der kommer en kæmpe efterspørgsel på noget, vi skal kunne i morgen, men som vi måske ikke helt...


Jun 1, 2021

Virksomhederne bliver mødt af stigende krav til grønne løsninger. De krav kommer fx fra Middelfart Kommunes klimachef Morten Westergaard. Han udfordrer tankegangen om, at vi kan overfladebehandle indkøb og strategi med en grøn lak.

Hvordan bliver den grønne omstilling en del af alle processer og budgetter i en...


May 20, 2021

Virksomhederne har tacklet Covid-19 forskelligt. Nogle har forberedt sig på vækst og justeret produktionen for at være klar efter krisen. Andre vedligeholder deres nuværende setup eller lukker afdelinger og satser på krisen snart er ovre. Men hvad virker egentlig bedst i kriser?

Det bliver vi klogere på sammen med...


Feb 23, 2021

Måske har du et billede af en iværksætter, som de står der i Løvens Hule? Typisk en mand, som kommer fra CBS og leder efter millioninvesteringer.

Men så er der Susan Rosenberg. Hun sagde jobbet op som folkeskolelærer, da hun så en mulighed for at lære alle at læse mere effektivt. Hun blev iværksætter, og som...