Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 9, 2021

Trekantområdet Danmark bød 3. november 2021 indenfor til Industriens Dag.

Få et udpluk fra hovedtalen, som blev holdt af Tue Mantoni blandt andet formand for Vækstfonden og med en stribe bestyrelsesposter i danske virksomheder.

Du møder også produktionschef Keld Lauridsen fra Mirit Glas, som har gjort verdensmål...


Nov 1, 2021

Martin Riis Holm sad med korslagte arme til oplægget om grøn omstilling: Min virksomhed er dansk, og Danmark er en klimaduks. Tænkte direktøren. Det holdt ikke stik.

RotoBed, der producerer drejesenge af høj kvalitet, vil gerne genanvende sengene, og de blev en del af projektet GCO, Grøn Cirkulær Omstilling. Det...


Oct 18, 2021

Den grønne udvikling er sat i gang. Hos nordens største genvindingsvirksomhed Stena Recycling har de udover affaldshåndtering også fået en rådgivende rolle i produktudvikling, så produktet kan genbruges i sidste ende.

Det fortæller Leise Marud, bæredygtighedschef hos Stena Recycling, som er gæst sammen med...


Oct 7, 2021

Danmarks lille, åbne økonomi er afhængig af samhandel med udlandet. Zoomer vi ind på det sydjyske, er vi egentlig ret godt stillet.

Sydjylland har Nordsøens største havn i Esbjerg og Danmarks næststørste lufthavn og landfast grænse med skinner og asfalt til Tyskland.

Så hvad betyder den nye aftale om...


Sep 9, 2021

2.-4. september var der klimafolkemøde i Middelfart, og det har udviklet sig til en national begivenhed. Vi tog med for at give jer lyttere et indtryk af arrangementet fra åbningsdagen på klimafolkemødet.

I podcasten møder du blandt andet Hanne Hoftrup Nielsen, projektleder fra Dinex Group i Middelfart, Gitte...